2021.09.28.

Egyesületünk is értesült Szandi történetéről. Fontosnak tartottuk, hogy a DRVE csapata támogatásáról biztosítsa Őt és születendő kisbabáit. Az adományunkat a mai napon adtuk át személyesen Nagyradán Szandi örömére.

 

2021.08.30.

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK támogatásával túró rudi és ruha adományosztást tartottunk a Liget Kuckó Közösségi térben. A rendezvény a rászoruló családok megsegítése jegyében valósult meg. Támogatásunkat 104 fő vette igénybe, melynek nagyon örülünk!

 

2021.07.16.

A Demokratikus Roma Vezetők Egyesülete túró rudi és ivójoghurt adományosztást tartott 2021.07.16. napon nagykanizsai telephelyén a Csengery u. 117/16. fsz.4. szám alatt található közösségi házban. Az osztás hatalmas  érdeklődést váltott ki a rászorulók körében. Rengeteg kisgyermek alapvető szükségletének kielégítéséhez sikerült hozzájulnunk az ivójoghurt és a túró rudi adomány kiosztásával.

Támogatónk: Baptista Szeretetszolgálat OSZSK

Médiamegjelenésünk az adományozásról:

2021.05.18.
A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK és a Demokratikus Roma Vezetők Egyesülete közös programot szervezett Nagykanizsán: a nyitott családi és adománynapon tartós élelmiszerből álló csomagokat osztottak a rászoruló családoknak, illetve közel 600 kilogramm minőségi ruhaneműből válogathattak az érkezők. Az eseményen részt vett Cseresnyés Péter Államtitkár, Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke és Dr. Heidl Beáta, a BSZ OSZSK vezetője.
2021.04.21.
Egyesületünk 100 db friss lángost osztott ki Ligetvárosban az ott élők számára. Köszönjük a Halis István Városi Könyvtár felajánlását, adományát!